top of page
oosterhout.jpg
042A7564-Enhanced-NR-Edit-Edit_edited.jpg

Jeanique Goud

Photographer

Naast fotografie heb ik ook een achtergrond in binnenhuisarchitectuur.

Afgestudeerd in Cambridge, Engeland.

Hobby's: Naast fotografie wandel ik heel graag uren in het bos of in de bergen samen met mijn hond. 

About Me

Mijn naam is Jeanique Goud en ik ben het gezicht achter House of Zelda.

Architectuur en interieur zijn altijd mijn passies geweest. Ik heb een opleiding gevolgd aan het HMC voor interieuradviseur en uiteindelijk ben ik afgestudeerd als binnenhuisarchitect aan de universiteit in Cambridge,.

Naast interieur ben ik ook altijd dol geweest op fotografie. Ik ben me gaan verdiepen in vastgoedfotografie, wat ik met veel plezier doe. Inmiddels heb ik al 7 jaar ervaring als vastgoedfotograaf en ik vind het geweldig om mezelf steeds verder te ontwikkelen in dit vakgebied.

Waarom ben ik House of Zelda begonnen? 
Ik heb voor meerdere grote bedrijven gewerkt als vastgoedfotograaf, waar altijd veel tijdsdruk was en er weinig ruimte was voor creativiteit en persoonlijk contact met de klant.  

Ik streef ernaar om een woning zo mooi mogelijk te presenteren, maar ik vind het ook belangrijk dat er ruimte is voor gezelligheid tijdens de fotosessie. en wat extra aandacht om het huis nog even na te lopen voor het mooiste resultaat.

Ook zijn vakantiehuisjes een van mijn favoriete plekken om vast te leggen. Met veel plezier laat ik zien wat zowel het huis als de omgeving te bieden hebben, zodat mensen de sfeer van het vakantiehuis kunnen voelen. 

oosterhout.jpg

Let's Get
Social

  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page